Zordayız, Geçinemiyoruz diyen herkesin mitingi….

Zordayız, Geçinemiyoruz diyen herkesin mitingi….

ABONE OL
3 Eylül 2024 12:39
Zordayız, Geçinemiyoruz diyen herkesin mitingi….
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i ziyaret ederek TÜRK-İŞ’in 3 Eylül 2024 tarihinde Zonguldak’ta düzenleyeceği ‘Zordayız, Geçinemiyoruz’ mitingine davet etti.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ile birlikte Zonguldak Belediyesi’ne ziyarette bulunarak TÜRK-İŞ’in 3 Eylül 2024 Salı günü saat 18:00’da Madenci Anıtı’nda düzenleyeceği mitinge davet etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’e miting hakkında bilgiler veren Yeşil, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ın toplumun her kesimini ilgilendiren temel sorunlarla ilgili konuşma yapacağını anlattı. Mitingin amacının halkın sorunlarını yetkililere duyurmak olduğunu ifade eden Yeşil, “Bizler emeğin başkenti Zonguldak’a yakışır bir mitingle ‘Zordayız, geçinemiyoruz’ demek için Madenci Anıtı’nda olacağız. Zonguldak halkı da bizi yalnız bırakmayacaktır. Emeğin başkentinden emeğin gücünü, önemini hep birlikte haykıracağız. Amacımız işçinin, emeklinin, asgari ücretlinin sorunları. KİT Reformuna karşı sesimizi en gür şekilde çıkaracağız. Bu miting ‘Zordayız, Geçinemiyoruz’ diyen herkesin mitingidir. Sizleri de mitingimize davet ediyoruz.” dedi.

Erdem de yarın akşam düzenlenecek mitingin, işçinin, emeklinin, asgari ücretlinin sorunları dile getirecek önemli bir miting olduğunu ifade etti. TÜRK-İŞ’in önemli bir mücadele içerisinde olduğunu söyleyen Erdem, “Bizde elimizden gelen desteği sizlere vereceğiz. Halk gerçekten geçinemiyor ve zorda. Bu mitingin ayrıca Zonguldak’ta yapılmasından da büyük mutluluk duymaktayım.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP