0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karadeniz Ereğli ilçesinde uzun yıllardır sağlık sektöründe hizmet veren Özel Anadolu hastanesi bölgede yine bir ilke imzayı attı. Son sistem donanıma sahip MEDİKAL ONKOLOJİ bölümü açarak Ereğli halkının hizmetine sundu.
Açılış özel Anadolu hastanesinin 5. Katında saat 14.00 da hastane Doktorları, hemşireleri, personeli ve Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Alar, Belediye Başkan Vekili Çetin Yiğit, Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, TSO Başkanı Arslan Keleş, Önceki Dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Alaplı MHP İlçe Başkanı Bayram Bozkurt, Sendika Başkanı Şahin Ören, KEAL Okul Müdürü Selçuk Altun ve yakınlarının katılımı ile gerçekleşti.
Açılış konuşmasını yapan Onkoloji Uzman Doktor Utku Dönem Gündoğdu, heyecanlı ve mutlu olduğu açılış programında duygularını şu şekilde dile getirdi.

UTKU DÖNEM GÜNDOĞDU, ‘’BU ÜNİTEDE DÜNYA STANDARTLARINDA TÜM TEDAVİLERİ VEREBİLİYORUZ.’’
Hepiniz hoş geldiniz Sayın Belediye Başkan Vekilim, İl Başkanım teşrif ettiniz hoş geldiniz bizim bölgenin ve ilimizin onkolojiye çok ihtiyacımız vardı. Bu ihtiyacı gidermek için yönetim kurulu başkanımız Sayın Doktor Hayati Arkaz ciddi bir yatırım yaparak buraya Onkoloji ünitesini açtı. Bu ünitede dünya standartlarında tüm tedavileri verebiliyoruz. İmuniterapiler , kemoterapiler ve de akıllı ilaçlar hepsini uygulayabiliyoruz. Aynı zamanda ünitemizde tüm cihazlarımız dünya standartlarında. Yani dünyada ne uygulanıyorsa, Avrupa da ne uygulanıyorsa Ereğli’de de bu tedaviyi uygulayabileceğiz. Batı Karadeniz bölgesinde sadece Özel Anadolu hastanesinde onkoloji ünitesi var ve onkoloji ünitesinde çalışan arkadaşlarımız deneyimli halkımız rahatlıkla gelip hızlı bir şekilde tedavisini olabilir. Aynı zamanda hastanemizde onkolojik cerrahiler de yapılmakta ve de görüntüleme yöntemlerimiz de cihazlarımız son teknolojik yöntemlerde bakılıyor. Bütün tedavileri onkoloji hastalarında rahatlıkla mudisipliner bir şekilde inşallah başarılı bir şekilde yapacağız.
BAŞHEKİM HİKMET AYTEKİN , ‘’BU EKSİK KISMI TAMAMLAMIŞ OLDU.’’
Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Bu merkezin açılışında Şahin beyin çok emeği var tabi ki Hayati bey’in de katkılarıyla ve Utku hanımın çok emeği var bunu belirtmeden geçmek istemiyorum. Ereğli’nin bu konuda çok eksiği vardı batı Karadeniz’in çok ihtiyacı vardı büyük bir ihtiyaç giderildi Utku hanımın da dediği gibi tümör cerrahisi yapılıyor sonra hasta başka yerlere gönderiliyor ve akıbeti bilinmiyor. Şimdi bu eksik kısmı tamamlanmış oldu başka yerlerden de hastalar gelecek Ereğli için ve Batı Karadeniz için hayırlı olsun diyorum teşekkür ediyorum.

MURAT SESLİ, ’’EN MODERN ONKOLOJİ BÖLÜMÜ BURASI OLACAK’’…
Öncelikle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Çağımızın hastalığı daha doğrusu bölgemizin hastalığı kanser bununla ilgili gerçekten büyük bir boşluk vardı. Bu boşluğu Sayın Hayati beyin katkılarıyla, Şahin beyin de desteği ile hocamızın ve hastane personelinin desteği ile burada gidermiş bulunacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum Ereğli halkımız için dışarılara gitmeye gerek kalmayacak Batı Karadeniz bölgesinin en güzel en modern onkoloji bölümü burası olacak inanıyoruz bundan dolayı da sizleri tebrik ediyoruz Hayırlı uğurlu olsun diyorum, teşekkür ediyorum.

ARSLAN KELEŞ,’’HASTALARIMIZI İYİ ETMELERİNİ İSTİYORUZ’…
Hepinizi saygı ile selamlıyorum. Anadolu Hastanesi grubu bölgemizin ilk Özel hastanesi sıfatını taşır 2007 yılında açılışı yapıldı. Bölgemizde bir ilke imza attı. Bugün de yine bölgemizde bir ilke imza atıyor onkoloji ünitesi ile beraber artık hastalarımız burada şifa bulacaklar. Hastalarımıza öncelikli olarak şifa, yatırımcısı sayın Hayati Arkaz’a yatırımının karşılığını almasını, hastane personelinin de gönülden çalışacaklarını hastalarımızı iyi etmelerini istiyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun.

Ereğli Belediye Başkan Vekili Çetin yiğit,’’ BİZİ BURALARA DÜŞÜRMESİN AMA BUNLARI DA EKSİK ETMESİN’’…
Bölgemiz Karadeniz Ereğli’ye böyle bir hizmeti kazandırdıkları için Sayın Hayati Arkaz’a, Sayın Müdürümüz Şahin Bey’e teşekkür ediyorum. Bütün hemşerilerimize Allah sağlık sıhhat versin İnşallah bizi buralara düşürmesin ama bunları da eksik etmesin diyorum. Bu hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Şahin bey her zaman için bizim için değerli çünkü ben uzun zamandır maden şehitleri başkanlığı da yapıyorum. Bizlere maden şehitleri ailelerine çocuklarına her zaman destek oldu bu konuda da kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun diyorum.
MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk,’’ ZONGULDAK’IN DURUMU BELLİ, MESLEK HASTALIĞI’’..
Onkoloji servisinin buraya gelmesi için sayın Başkanım ve Hayati Arkaz çok uğraştılar, çok enzem bir durumdu, çok enzem bir ihtiyaçtı Zonguldak’ın durumu belli, meslek hastalığı onkoloji hastalığı bunun için çok önem taşıyordu. Şunu da belirtmek istiyorum Anadolu hastanesi Ereğli ve Zonguldak için çok önemlidir. Çünkü 50 – 100 kişi arasında bana talep geliyor ve en önemlisi de talep geldikten sonra hasta buradan çıktıktan sonra memnuniyet geliyor hepinizden Allah razı olsun, Hayırlı Uğurlu olsun.

ŞAHİN ELÇİ,’’ BÖLGEDE ÇOK CİDDİ ONKOLOJİ HASTALARININ YAŞADIĞI SIKINTI VARDI’’…
Biliyorsunuz 2007’den bu yana hizmet vermekteyiz bölgede çok ciddi onkoloji hastalarının yaşadığı sıkıntı vardı. Bununla ilgili yönetim kurulu başkanımız DR. Hayati Arkaz ciddi yüksek maliyetli bir yatırım yaptı. Bu desteği bizden esirgemedi bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte kemoterapi gören hastalarımız mağduriyet yaşamayacak çok güzel çok şık onlar için bir merkez kurduk tüm bölge halkına hayırlı uğurlu olsun.
Yeni açılan Medikal Onkoloji servisinin ilk hastasının yakınına açılan bölüm ile ilgili ne düşündüğünü sorduğumuzda;

‘’Öncelikle bu bölge için Ereğli Alaplı için ihtiyaç olan bir bölümdü burada açılmasına biz gerçekten sevindik. Özellikle Doktorumuz Utku Hanım çok ilgili çok yardımcı oluyor. Çalışanlar da hemşireler de çok iyiler yani biz memnunuz açıldığı için de emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Allah herkese şifalar versin.’’

Yapılan ikramlar ve konuşmaların ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile Ereğli’de sağlık sektöründe bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşayarak unutulmaz anlara imza atıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP