ZONSİAD Zonguldak’ta fuar yapacak

Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSIAD) Başkanı Sn. Nejdet Tıskaoğlu katılımıyla ve Yönetim Kurulu Üyeleri aylık rutin toplantısını aylık ve yıllık genel değerlendirmelerde bulunarak, Yönetim Kurulu ile istişarelerde bulundular.

Alınan kararlar doğrultusunda Şubat ayı içerisinde ekonomik iş birliklerini oluşturmak amacıyla İstanbul Merkezli Zonsiad Üyeleri ve Zonguldak’taki Zonsiad Üyeleri ile birlikte diğer firmaların katılımıyla Zonguldakta genel bir fuar çalışmasının yapılması planlanmış olup, alt yapı çalışmalarına başlanmıştır.

Verimli geçen Toplantı sonrasında Sn. Tıskaoğlu yapılması planlanan fuarın Zonguldak ekonomisine büyük katkı sağlayacağını belirterek faydalanacak ve Zonguldak’a fayda sağlayacak firmaların fuara katılım sağlanmasının önemine değindi.

ZONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nejdet Tıskaoğlu toplantıya katılım sağlayan yönetim kurulu üyelerine çok teşekkürlerini ileterek Zonguldak, Halkı ve ekonomisi için hayırlı olması temennisin de bulunarak Zonguldak ve Halkına verdiği önemi vurguladı…