‘Bozoğlu Garage’ hizmete açıldı

Benzer Videolar

‘Bozoğlu Garage’ hizmete açıldı

‘Bozoğlu Garage’ oto yıkama, oto kiralama ve modifiye işlemleriyle Ereğli halkının hizmetine açıldı.

Muhammet Bozoğlu ve oğlu Samet Bozoğlu’nun ortaklığında açılan ‘Bozoğlu Garage’ Müftü Mahallesi İbrahim Efe Sokak üzerinde hizmete açıldı. Açılışa, KDZ2 Otomotiv sahibi İhsan Uysal, Ereğli Belediye Meclis Üyesi Satılmış Yiğit ve çok sayıda davetli katıldı.

Muhammet Bozoğlu yaptığı açıklamada; “Ereğli’ye böyle bir çehre gerekiyordu. Bende hep en üstü sevdiğim için en üstü yapmaya çalıştım, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Güzel olacak bir aile ortamı istiyorum zaten bende onu istedim ve öyle oldu da. Oğlumuza bir mekân açmak için elimizden geleni yaptık. İhsan Beyde sağ olsun, Allah razı olsun bayağı bir ilgilendi, desteğini verdi her zaman yanımda olduğunu hissettirdiği içinde kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

İhsan Uysal ise; “ Şöyle söylemek istiyorum Ereğli böyle bir mekânın olması Muhammet Bey bizi gerçekten onurlandırdı. Ben başarılarının devamını, emeklerinin karşılığını inşallah güzelce alacağını umuyorum. İnşallah daha güzel olacak birlikte olduğumuzu, yanında olduğumu bilsin.” Dedi.

Yapılan açılış duasının ardından kurdele kesildi. Açılışın ardından davetlilere ikramlarda bulunurken, davetlilerin hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından açılış sona erdi.

Müftü Mahallesi İbrahim Efe Caddesi numara 1/A adresinde açılan ‘Bozoğlu Garage’ firmasında Aksesuar, Oto Yıkama, Rent A car, Tuning, Pasta Cila, Seramik, Hızlı Cila, Yağmur İtici, Detaylı ve Jant temizlik işlerini gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz.