Acı gününe rağmen takımını yalnız bırakmadı…

Tecrübeli futbolcu Emre Kartal Babaannesini kaybetmesine rağmen takımını yalnız bırakmadı, maça çıkıp golünü attı.
Orhan Demirca Sezonu Birinci Amatör Küme Ereğli Grubu'nda mücadele eden Zonguldak Ereğli Spor (ZES) en yakın takipçisi Ortacıspor ile 2-2 berabere kaldı.

BABAANNESİNİ KAYBETMESİNE RAĞMEN MAÇA ÇIKTI, GOLÜNÜ ATTI
Zonguldak Ereğli Spor’un 2 golünü dün akşam saatlerinde babaannesini kaybeden ve maçla aynı saatte cenazesi olduğu halde maça gelerek takımını yalnız bırakmayan Emre Kartal attı.
Şehit Vefa Karakurdu Stadında oynanan müsabakanın henüz 7.dakikasında Zonguldak Ereğli Spor Emre Kartal ile 1-0 öne geçti. 29.dakikada ise Maçın Hakemi Özcan Kılıçkeser, Ortacıspor lehine penaltı noktasını gösterdi. Kazanılan penaltıyı Serkan ile gole çeviren Ortacıspor skoru 1-1 yaparak eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın ilk yarısı aynı skor ile sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Zonguldak Ereğli Spor (ZES) 57.dakikada Emre Kartal ile 2-1 öne geçti.  76.dakikada Zonguldak Ereğli Spor’dan Ogün Kuru ikinci sarı kart ile oyundan ihraç edildi. 81.dakikada ise Ortacıspor köşe vuruşundan Onur’un kafa golü ile skoru 2-2 yaparak eşitliği yeniden yakaladı. Karşılaşma 2-2 sona erdi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Ortacıspor’un ikinci golünü atarak karşılaşmada eşitliğin yakalanmasında büyük pay sahibi olan ve 5 yıl Zonguldak Ereğli Spor forması giyen Onur Okumuş eski takımına attığı golden sonra gözyaşlarını tutamadı. Zonguldak Ereğli Spor oyuncuları ise Onur Okumuş’a moral verdi.